Eilen illalla oli Kiskon kunta järjestänyt työntekijöilleen ja luottamusmiehille joulujuhlan Kisko-hallissa. Söimme hyvää ruokaa kiitos Taina Kosken pitopalvelun, nauroimme koomikon jutuille, juttelimme, tanssimme ja seurasimme toinen toistemme ohjelmaa.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Olavi Henttinen muisteli pitkän valtuustouransa alkutaivalta ja Tapani Oksanen kommentoi hänkin Kiskon kunnanvaltuuston mennyttä touhua. Me valtuutetut olimme Ulla Huittisen johdolla valmistaneet esitettäväksi pari Eila Mamian uudelleen sanottamaa joululaulua.

Esikoulun ja päiväkodin väki esitti tragikoomisen melodraaman. Edellisenä iltana oli ollut eskarin joulujuhla ja siellä ohjelma oli todella ihailtavaa: 23 eskarilaista esitti pitkän joulukuvaelman ja lauluja ja tansseja ihmeen hienosti.

Eilisessä juhlassa Toijan koulun opettajat olivat muodostaneet bändin. Heidän musiikkinsa tahdissa opastettiin meitä vieraita tanssimaan jonossa ympäri salia ja hauskaa oli. Tanssi virkisti ja lämmitti paitsi sydäntä myös kehoa, joka hysteerisen ilmastoinnin johdosta oli jo hiukan jähmettynyt. Lisäksi opettajat esittivät räpin, joka oli minusta todella virkistävä! Yo (eli jou)!

Kolme tuntia hurahti hyvässä seurassa, vaikka tavallaan tunnelma oli haikeakin.

Itse olen paljon miettinyt työntekijöiden jaksamista tässä muutoksessa. Epävarmuus ja uuden välttämätön epämääräisyys ainakin alkuvaiheessa on varmasti rasittavaa. Silti työtä on tehty tunnollisesti ja siitä kiitos kaikille. Toivon, että voimat riittävät iloitsemaan Jeesuksen syntymäpäivästä.

SIUNATTUA JOULUN AIKAA KAIKILLE MUKANA OLLEILLE JA KIITOKSIA MENNEESTÄ!